Sunday, October 15, 2006

"...άλλοι παράδεισο το λεν



κι άλλοι το λεν πατρίδα ..."


....

ώστε σήμερα ψηφίζοντας λέμε τη λέξη μας για το μέλλον, ε;

Συμπληρώνω με τις παρακάτω φωτογραφίες μετά το σχόλιο του πολύ αγαπητού μου Χαρτοπόντικα:


Το υπονούμενο



και το απατηλό όμμα του φωτογράφου

5 comments:

Χαρτοπόντικας said...

Τώρα πειράζει που εγώ προτιμώ τις παράγκες από τις πολυκατοικίες στο βάθος;

McKat said...

Αγαπητέ μου Χαρτοπόντικα... είσαι μια ρομαντική ψυχή.
Οι παράγκες, πέρα από τα υλικά κατασκευής τους, ουδεμία διαφορά έχουν από τις πολυκατοικίες στο βάθος. Βρίσκονται απλά πιο κοντά στον απέραντο σκουπιδότοπο, στου οποίου την κατάσταση συμβάλλουν τα μάλλα, και στο δυστυχώς πολύ πολύ μολυσμένο ποτάμι μπροστά τους.
Σημειωτέον πρόκειται για το δέλτα ενός ποταμού και, όπως φαίνεται από τα κομψά πετεινά που κάτι ψάχνουν στα θολά νερά, για βιότοπο αυτονόητης αξίας. Βέβαια δεν είναι ορατά όλα αυτά μάλλον στη φωτογραφία εδώ... για να δω αν μπορώ να συμπληρώσω το υπονοούμενο... ;)

Artanis said...

Mckat, γιατί δεν στέλνεις αυτές τις φωτό σ' αυτό το μπλογκ;
Για να καθαρίσουμε την Ελλάδα

McKat said...

Αρτάνις, επισκέφθηκα το μπλογκ που μου προτείνεις και θα στείλω κάτι μόλις καταγράψω όλα τα στοιχεία που απαιτούνται. Σ'ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. :)

nyctolouloudo said...

ξέρεις κάτι; νομίζω ό,τι ο Έλληνας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς βρώμα και χωρίς να φτύνει σαν φυματικός κάτω. το έχει στο DNA του.

πολλές φορές έχω μιλήσει με ευγένεια σε άτομα που πετάνε κάτω σκουπίδια και πολλές φορές η απάντησή του ήταν...''Μωρή εσένα τι σε νιάζει; στο σπίτι σου είμαι;'' sic!

το καλοκαίρι στην αρχαία Ιθώμη ήταν ένα λεωφορείο με τουρίστες, πιάσαμε την κουβέντα και ένας Γερμανός μου λέει '' πολύ όμορφή η χώρα σας αλλά και πολύ βρώμικη!!!

και πριν από μερικά χρόνια μίλαγα με έναν γνωστό μου πολιτικό του ΠΑΣΟΚ για την βρώμα της Ελλάδας και δη της Μεσσηνίας και ακόμα πιο πολύ της Καλαμάτας και η απάντησή του ήταν...για όλη αυτή την βρώμα φταίνε τα 400 χρόνια σκλαβιάς!!!
λυπάμαι πολύ για αυτή την κατάσταση στην Ελλάδα και για μένα είναι ένας σοβαρός λόγος για να μην ξαναεπιστρέψω!

McKat, μόλις γύρισα από την Εσθονία και την Φινλανδία και τρομερή εντύπωση μου έκανε η καθαριότητα που είχαν παντού!